Parte din reteta succesului !

      Nova Prof Distribution este o companie cu capital privat romanesc, infiintata in anul 2003, al carei obiect de activitate este distributia de materii prime, ingrediente, ambalaje si accesorii pentru brutarii, cofetarii , patiserii si gelaterii.

Ca rezultat a mai mult de 2 decenii de activitate, Nova Prof deserveste acum peste 1000 de clienti in Romania si reprezinta peste 50 de furnizori , producatori si importatori ,interni si externi.

      Viziunea noastra vizeaza potentarea succesului clientilor prin oferirea de solutii inovative, personalizate si prin competenta si orientarea catre performanta a echipei Nova Prof.

 Valorile noastre sunt:

1 Pasiunea - Suntem pasionati in ceea ce priveste munca noastra , produsele noastre , solutiile pe care le oferim si le dezvoltam permanent si dorim sa impartasim aceasta pasiune cu toti cei cu care si pentru care lucram.
2 Performanta - Ne dorim sa fim din ce in ce mai buni si actionam constant in aceasta directie.                        
3 Inovatia - Este elementul care ne leaga de partenerii nostrii, producatori de ingredientede referinta la nivel mondial din perspectiva inovatiei de produs. Inovatia nu se raporteaza insa numai la produse ci si la modul in care ne dorim sa facem totul si in care ne realizam activitatea.